Lipsy kjoler til kvinder 2016

Lipsy kjoler til kvinder 2016

CTA-knap1

Lipsy kjoler er elegante og festlige, så hvis du ligesom så mange andre elsker lidt sjov og festlighed, så skulle du tage at kigge på kjoer fra Lipsy.

Kjolerne er feminine og pyntet med lækre detaljer, som giver lidt ekstra udtryk til dig og dit outfit.

Du kan finde et bredt udvalg af lækre Lipsy kjoler på denne side!


Lipsy kjoler – Jerseykjole

Den første kjole jeg har fundet frem er denne lækre jerseykjole, den er med en samlet Lipsy kjolerlængde på 98 cm en kort model og så har den bredde stropper.

Kjolen er produceret af 95 % polyester og 5 % elasthan.

Jeg synes at det er en rigtig flot og elegant kjole, jeg kan rigtig godt lide mønsteret på stoffet samt den fine og feminine udskæring på ryggen.

Kjolen er super velegnet til den næste festlige begivenhed, som du planlægger at deltage i, men den kan også sagtens bruges til hverdags brug.

Køb kjoler fra Lipsy her!


Lipsy kjoler – Etuikjole

Den anden kjole jeg har fundet er denne lækre etuikjole, kjolen har en samlet længde Lipsy kjolerpå 96 cm og er derfor også en kort model og så har den ligesom den første også bredde stropper.

Kjolens for er produceret af 96 % polyester og 4 % elasthan, det yderste lag stof af kjolen er 100 % polyester og de sorte blonder er 100 % nylon.

Denne kjole er super elegant og feminin den sidder tæt til kroppen og fremhæver på bedste måde de kvindelige former. Kjolen har nogle super flotte detaljer med blonderne, der er syet på i et rigtig flot og spændende snit.

Jeg synes kjolen er super smuk også er den bestemt velegnet til den næste festlige begivenhed, som du planlægger at deltage i.

Køb kjoler fra Lipsy her!


Lipsy kjoler – Jerseykjole

Den sidste kjole jeg har fundet frem er en smuk jerseykjole, som de to andre, er Lipsy kjolerdenne kjole med en samlet længde på 84 cm også en kort model. Kjolen her har trekvart ærmer med en længde på 44 cm.

Denne kjole er produceret af 97 % polyester og 3 % elasthan.

Jeg er vild med dnne kjole, den er elegant, simpel og super feminin. Denne kjole er mere løstsiddende i forhold til de to andre kjoler jeg har fundt frem i denne artikel og det kan sommetider godt være en fordel. Kjolen har et lille indsats af blonder øverst, hvilket giver kjolen lidt ekstra udtryk uden at det bliver for meget.

Denne kjole er velegnet til alt fra hjemmelig hygge og almindelig hverdags brug til en mere festlig begivenhed.

Køb kjoler fra Lipsy her!