Tiger of Sweden kjoler til kvinder 2016

Tiger of Sweden kjoler til kvinder 2016

CTA-knap1

Tiger of Sweden er et populært og meget brugt mærke i de danske garderober. Kjolerne har et simpelt og minimalistisk udtryk, som klæder enhver kvinde.

Du kan finde det lækreste udvalg af smukke Tiger of Sweden kjoler på denne side, her har du også mulighed for at følge med i de nyeste tilbud.


Tiger of Sweden kjoler – Jerseykjole

Den første model jeg har fundet frem er en kortere jerseykjole med en samlet Tiger of Sweden kjolerlængde på 89 cm og bredde stropper.

Kjolens for er lavet af 97 % polyester og 3 % elasthan, resten af kjolen er produceret af 70 % viskose, 25 % polyamid og 5 % elasthan.

Jeg kan rigtig godt lide denne kjole, den er simpel, feminin og super flot. Stoffet er samlet i venstre side, så den får smukke drapperinger i midten, hvilket er en super flot detalje.

Kjolen kan bruges til hverdag men er bestemt meget velegnet til de mere festlige begivenheder, som du planlægger at skulle med til i fremtiden.

Køb kjoler fra Tiger of Sweden her!


Tiger of Sweden kjoler – QUEENIE

Den anden model jeg har valgt er “QUEENIE” en kort Etuikjole med en samlet Tiger of Sweden kjolerlængde på 90 cm og korte ærmer.

Kjolen her er produceret i 100 % polyester.

Denne kjole har en løs pasform, hvilket bestemt kan være en fordel til tider. Den har en ternet mønster, som giver den et flot udtryk.

Kjolen passer godt til enhver kvinde og en velegnet til langt de fleste begivenheder, hvilket jo bestemt også kan være en fordel.

Køb kjoler fra Tiger of Sweden her!


Tiger of Sweden kjoler – JOLI

Den sidste model jeg har valgt er “JOLI” en fin etuikjole med en samlet længde på Tiger of Sweden kjoler92 cm og trekvertærmer med en længde på 46 cm.

Denne kjoles for er lavet af 97 % polyester og 3 % elasthan, resten af kjolen er lavet af 70 % viskose, 25 % polyamid og 5 % elasthan.

En virkelig flot og feminin kjole med et simpelt og lækkert udtryk. Kjolens simple udtryk giver en mulighed for at style lækre outfits med den, som passer til enhver begivenhed.

Køb kjoler fra Tiger of Sweden her!