Rejser, mad og kaffe

Rejser, mad og kaffe

Som jeg skrev om for noget tid siden, har jeg været ude på en meget lang rejse. Jeg var næsten hele verden rundt, og det var en fantastisk oplevelse. Jeg er ret madglad, og de kulinariske oplevelser var også helt klart nogle af højdepunkterne på turen. Det var en virkelig fed oplevelse, at jeg hver dag stødte på retter og råvarer, som jeg ikke kendte og aldrig havde smagt.

For eksempel smagte jeg en hel del nye ting i Asien. Der var både frugter, jeg aldrig har set før, og dyr, jeg ikke havde overvejet, at man kunne spise. Det var ikke alt, der var lige lækkert, men jeg smagte da på det meste – det synes jeg, hører med, når man vælger at rejse ud.

Og tøjet!

Selvom jeg elsker mad, er det jo ingen hemmelighed, at min største passion trods alt er tøj. Og jeg kan love dig for, at de små flækker rundt om i verden virkelig har noget at byde på!

Min oplevelse i Asien var, at man så de flotteste og mest farverige outfits på de folk, der hverken var rige eller fattige. De rige lænede sig meget op ad vestlig mode, mens de fattige mest gik i shorts og T-shirt. Lige midt imellem de to punkter fandt man det flotteste traditionelle tøj, som i de fleste lande altså bare er helt fantastisk smukt. Dét er virkelig en oplevelse, jeg kunne unde alle at få.

Mit seneste eventyr

I sidste uge rejste jeg så ud igen – denne gang dog ikke helt så langt væk. Jeg havde givet mig selv en tur til Paris her til sommer, og det var igen en helt fantastisk oplevelse. Det kombinerer mine interesser for tøj og mad på den mest fantastiske måde, og for mig virker Paris som et meget eksklusivt sted.

Jeg havde aldrig været i Frankrig før, men jeg kan garantere dig, at jeg kommer tilbage. Jeg har endda investeret i en espressomaskine, efter jeg kom hjem. Den giver virkelig et strøg af luksus i hverdagen, og jeg er allerede helt forelsket i den. Den minder mig om sløve morgener på en parisisk cafe, og jeg er vild med det!

Jeg har egentlig altid syntes, at folk, der har smarte kaffemaskiner i køkkenet, er lidt prætentiøse, men jeg har i den grad ændret mening. Det er jo toplækkert, og man kan lave den lækreste kaffe derhjemme – helt uden kapsler. Maskinen er godt nok lidt dyr, men indtil videre synes jeg virkelig, at den er pengene værd. Og hvis jeg kan få et lille stykke Paris hver dag, giver jeg altså gerne lidt for det.