Coast kjoler til kvinder 2016

Coast kjoler til kvinder 2016

CTA-knap1

Coast laver kjoler til både hverdag og fest, de har et bredt udvalg af lækre designs og farver, så der skulle være rig mulighed for at finde op til flere Coast kjoler, der falder i lige netop din smag.

Du kan finde et bredt udvalg af de lækreste Coast kjoler her på siden!


Coast kjoler – LORI LEE

Den første kjole jeg har valgt er modellen “LORI LEE” en smuk cocktailkjole. Kjolen Coast kjolerer en kort model med en samlet længde på 94 cm, den har lange ærmer med en længde på 61 cm.

Kjolens for er lavet af 100 % acetat, resten af kjolen er lavet af 100 % polyester.

Jeg synes at denne kjole er super smuk og feminin, den har et luftigt skørt samt et bælte der er prydet med perler i taljen. Det øverste af kjolen er pyntet med blonderne og ærmer samt skuldre er transparent, hvilket giver et rigtig fint udtryk.

Bæltet i taljen bindes desuden bag på med en fin sløjfe.

Køb kjoler fra Coast her!


Coast kjoler – LORI LEE Pink

Den anden kjole jeg har valgt er også modellen “LORI LEE”, forskellen er bare at Coast kjolerdenne kjole er uden ærmer, hvor den anden havde lange ærmer. Denne kjole har en samlet længde på 93 cm og er derfor også en kortere model.

Kjolens for er ligesom den første lavet af 100 % acetat og resten er lavet i 100 % polyester.

Denne kjole minder om den første jeg har skrevt om i denne artikel, forskellen er som nævnt ærmerne og selvfølgelig farven.

Jeg kan rigtig godt lide denne kjole den er simpelthen så fin og feminin.

Køb kjoler fra Coast her!


Coast kjoler – ALVA PONTE

Den sidste kjole jeg har valgt er modellen “ALVA PONTE”, en super flot eutikjole.Coast kjoler

Kjolen har en en samlet længde på 92 cm og er derfor ligesom de to andre jeg har skrevet om også en kort model, denne kjole har bredde stropper.

Denne kjoles for er lavet af 100 % polyester, resten af kjolen er lavet af 72 % viskose, 24 % polyamd og 4 % elasthan.

Igen en rigtig flot kjole, kjolen er ret simpel, men er smatidig syet på en lidt atypisk måde, der gør at den har lidt detaljer, dette giver kjolen lidt ekstra udtryk, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Køb kjoler fra Coast her!