Sådan undgår du stress i hverdagen

Sådan undgår du stress i hverdagen

Stress er et udbredt fænomen, som flere og flere danskere oplever på grund af en travl hverdag. Vores hverdage er oftest presset med en masse gøremål, der skal ordnes. Børnene skal afleveres i skolen, der skal handles ind til aftensmad og huset skal gøres rent. Dit overskud er nærmest ikke eksisterende, men det kan du hurtigt lave om på. Læs om, hvordan du undgår en stressfyldt hverdag lige her.

Hold styr på din kalender

Det kan være utrolig stressende at huske alle de ting, som du skal nå inden dagen er omme. Oftest betyder det også, at man enten glemmer et vigtigt møde eller dobbeltbooker sine aftaler.

Det er derfor en utrolig god ide, at du begynder at anvende din kalender. Det vil give dig et struktureret overblik, som gør at din hverdag bliver mindre stressende. Du vil nemlig altid have personlig receptionist ved hånden, der minder dig om vigtige aftaler, deadlines eller andre gøremål dagen derpå eller et par timer før.

Du kan som en god aftenrutine altid opdatere din kalender inden du går i seng. Så sover du helt sikkert også tungere om natten!

Anskaf hjælp til rengøring, hundeluftning eller børnepasning

Det kan være svært at få tid til dig selv eller have socialt samvær med dine nærmeste bekendte, når de kedelige gøremål er en hverdagsrealitet. Hvis du skal have plads til dig selv i kalenderen, så bør du overveje at anskaffe dig lidt hjælp til de praktiske gøremål.

Der findes efterhånden en masse smarte apps, der kan hjælpe dig af med den kedelige tandpine og give dig mere overskud i hverdagen. Dogley hjælper dig med hundepasning, Happy Helper hjælper dig med rengøringen og Jobbi.dk hjælper dig med at finde en børnepasser.

Det kræver dog at du ofre lidt penge på det, men er det ikke pengene værd, hvis du får en mindre stressfyldt dag, hvor du har mere tid til dig selv?

Orden din shopping online

I stedet for at stå i propfyldte butikker med tonsvis af mennesker, så kan du ordne din shopping online. Det er tidsbesparende, hvis du vælger at få leveret din ordre lige til døren eller det nærmeste posthus.

HosMollyogmy.dk kan du f.eks. både købe tøj til dig selv, men samtidig kan du også købe tøj til din datter. Der slår du altså to fluer med et smæk. Du kan selvfølgelig også vælge at købe din mands eller drengs tøj online, så du virkelig begynder at få mere tid imellem hænderne.

Få dine måltider leveret direkte til døren

En af de mest stressfyldte faktorer på listen er formegentligt indkøb og madlavning. I stedet for at bekymre dig om lange indkøbslister, overfyldte supermarkeder og tunge indkøbsposer, så kan du få lækre måltidskasser og opskrifter leveret lige til døren.

Du sidder nok og tænker, at det kan kun blive rigtig dyrt, men det behøver det bestemt ikke at være. På danskemaaltidskasser.dk kan du nemlig sammenligne leverandørernes priser og udvalg på måltidskasserne. Sådan kan du hurtigt finde det bedste og billigste alternativ til nem, hurtig og bekvemmelig aftensmad.