Vero Moda jeans til kvinder 2016

Vero Moda jeans til kvinder 2016

CTA-knap1

Vero Moda er et stort brand der laver tøj i høj kvalitet til en god pris. Dette afspejles tydeligt i deres udvalg af jeans, de er klassiske, feminine, smukke og i højeste kvalitet og når det kommer til priserne, så kan vi alle følge med.

Jeg har fundet et udvalg af Vero Moda jeans frem, men du kan finde hele deres udvalg på denne side!


Vero Moda jeans – VMONE

Det første par jeans jeg har fundet frenm er modellen Vero moda jeans“VMONE” i mørk blå. Buksernes udvendige ben mål er 108 cm og invendige benlængde er 86 cm. De er produceret af 95 % bomuld, 3 % polyester og 2 % elsthan (denim).

Dette par jeans er super klasiske og feminine også har de en super god pasform. Jeg kan rigtig godt lide dette par, fordi de bare passer til alt, du kan bruge dem til ethvert outfit, hvilket er super praktisk.

Køb jeans fra Vero Moda her!


Vero Moda jeans – VMONE

Det andet par jeans jeg har fundet frem, er modellen Vero Moda jeans“VMONE” i medium blå. Dette par har en lav talje og er slim fit.

Denne model er produceret i 45 % bomuld, 45 % viskose og 10 % polyester (denim).

Et klassisk par jeans, der lige som det første par jeg har skrevet om, passer til ethvert outfit. De kan bruges til et klassisk hverdags look eller til et mere festligt look med stiletter og en super flot top.

Køb jeans fra Vero Moda her!


Vero Moda jeans – VMFIVE

Det sidste par jeans jeg har fundet er modellen “VMFIVE”, slim fit jeans i sort.Vero Moda jeans

Dette par har en invendig benlængde på 85 cm og en udvendig benlængde på 106 cm. De er lave i taljen og har baglommer samt sidelommer.

Bukserne her er produceret af 67 % bomuld, 30 % viskose og 3 % elasthan (denim)

Som de to tidligere par jeg har skrevet om, er dette bar også meget alsidige i forhold til styling, de kan simpelthen styles til et outfit til enhver begivenhed, det er kun din fantasi der sætter grænserne.

Køb jeans fra Vero Moda her!