Mascara kjoler 2016

Mascara kjoler 2016

CTA-knap1

Mascara producere de smukkeste kjoler og har særligt fokus på festkjoler smat gallekjoler. De formår at designe kjoler der er festlige, smukke og feminin samt fremhæver alle de smukke kvindelige former på bedste måde.

Jeg er blevet meget forelsket i mange af deres kjoler og jeg har her i artiklen fundet 3 eksempler på dem jeg faldt for. Du kan selv kigge videre på denne side, hvor du kan finde et bredt udvalg af smukke Mascara kjoler.


Mascara kjoler – Navy

Den første kjole jeg har valgt er en smuk gallakjole i farven navy blue (mørk blå), Mascara kjolerden er lavet af 100 % polyester.

Kjolen har en samlet længde på 148 cm samt korte ærmer og en nedringet ryg.

Denne kjole har nogle super smukke detaljer, blandt andet ærmerne, som er prydet med feminine blonder og det øverste af kjolen, der også er pyntet med blonder og perler. Ellers er kjolen elegant og feminin samt særdeles velegnet til den næste festlige begivenhed, som du planlægger at skulle deltage i.

Kjolen er tætsiddende ned til hoften, derfra og ned er den lidt løsere. Jeg kan rigtig godt lide den måde som kjolen sidder på, fordi den komplimentere de kvindelige former rigtig godt.

Køb kjoler fra Mascara her!


Mascara kjoler – Rød

Den næste kjole jeg har fundet frem er denne smukke gallakjole, som er produceret Mascara kjoleraf 100 % polyester.

Kjolens samlede længde er 150 cm, den har korte ærmer og en smuk og feminin nedringet ryg.

Jeg kan rigtig godt lide snittet på denne kjole, fordi den sidder rigtig godt samt fremhæver de smukke kvindelige former. Den er super festlig og passer med garanti til den næste festlige begivenhed, som du planlægger at deltage i.

Denne kjole har nogle smukke, feminine dtaljer, som virkelig giver kjolen et ekstra pift.

Køb kjoler fra Mascara her!


Mascara kjoler – Navy

Den sidste kjole jeg har fundet frem er som de to tidligere kjoler også en gallakjole, Mascara kjolerog ligesom den første kjolle er denne model også i navy blue (mørk blå). Kjolen her er som de andre produceret i 100 % polyester.

Den samlede længde på denne kjole er 147 cm, den har smalle stropper samt en smuk nedringet udskæring på ryggen.

Jeg synes at denne kjole har nogle super flotte detaljer, jeg er særligt begejstret for slidsen i højre side, der virkelig giver kjolen et feminint udtryk. Jeg er også rigtig glad for perlerne på stropperne samt i taljen, de pynter super fint og giver bestemt kjolen et ekstra pift.

Køb kjoler fra Mascara her!