Soyaconcept kjoler til kvinder 2016

Soyaconcept kjoler til kvinder 2016

CTA-knap1

Soyaconcept kjoler er klassiske kjoler med fokus på den kvindelige figur og det feminine udtryk. Deres kjoler er simple og lækre i kvaliteten og du kan være helt sikker på at du modtager en kjole, som du bliver glad for.

Jeg har fundet tre lækre modeller frem i denne artikel, som jeg er faldet for, men du kan altid tjekke hele deres udvalg ud på denne side, måske du finder en eller flere Soyaconcept kjoler, som du også kan lide.


Soyaconcept kjoler – CEMRE

Den første kjole jeg har fundet er en fin sommekjole, Soyaconcept kjolerdet er modellen “CEMRE”, kjolen er en kortere model med en samlet længde på 103 cm og korte ærmer. Den er produceret af 100 % polyester, men foret i kjolen er lavet af 95 % bomuld og 5 % elasthan.

Jeg er helt vild med denne kjole, den er simpelthen så fin, simpel med lækre femine detaljer også sidder den bare super godt på enhver kvinde.

Kjolen er egnet til hverdagsbrug, men kan bestemt også tages på til de mere festlige begivenheder.

Køb kjoler fra Soyaconcept her!


Soyaconcept kjoler – GAGRA

Den anden kjole jeg har valgt er denne flotte Soyaconcept kjoler bluserkjole, det er modellen “GAGRA”.

Kjolen er med en samlet længde på 100 cm en knælang model, den har bredde stropper samt en rund halsudskæring.

Denne kjole er super fin og feminin, den er simpel, med et bånd samt en elastik i taljen, der giver kjolen et rigtig flot fald og får kjolen til at sidde helt perfekt.

Jeg kan rigtig godt lide denne kjole, fordi den er så alsidig, den sidder super godt på enhver kvinde også er den perfekt til alt fra hjemmelig hygge og hverdagsbrug til de lidt mere festlige begivenheder.

Køb kjoler fra Soyaconcept her!


Soyaconcept kjoler – JINA

Den sidste kjole jeg har fundet frem er en lækker jerseykjol, det er modellen “JINA”.Soyaconcept kjoler

Kjolen er en kort model, med ensamlet længde på 90 cm og så har den trekvartærmer med en længde på 50 cm.  Kjolen her er produceret af 70 % bomuld, 26 % polyester og 4 % elasthan.

Denne kjole er en simpel og lækker model, som er andeles velegnet til hjemmelig hygge samt hverdags brug, men den kan samtidig også styles til en lidt mere festlig begivenhed, hvis det er det du kunne have brug for en dag.

Køb kjoler fra Soyaconcept her!