Gør dig selv sommerklar med disse tips

Gør dig selv sommerklar med disse tips

De varme forårstemperaturer er over os, og det betyder at sommeren er på vej. Det er derfor tid til at gøre dig selv sommerklar, så du kan bruge mere tid udendørs, når sommeren for alvor kommer. Men hvad skal man egentlig gøre for at blive sommerklar? Det får du mine bud på i denne artikel.

 

Find nyt sommertøj til garderoben

Det første du skal i gang med, for at blive klar til sommeren, er at finde lidt nyt sommertøj til garderoben.

I løbet af foråret kommer der forskelligt sommertøj i flotte farver, som du kan bruge til at friske din garderobe op og dermed gøre dig klar til at komme ud i sommervejret.

Du kan både tage på jagt i dit nærmeste shoppingscenter eller gågade og se de nye forårs- og sommerkollektioner. Du kan finde meget lækkert forårstøj i butikkerne lige nu som er perfekt til at tage ud og nyde det gode vejr med.

Du kan fx kigge efter en flot sommerkjole fra Heartmade eller et andet tøjmærke med flotte sommerkollektioner.

Det gælder både om at finde lidt nyt sommertøj samt et par lækre sandaler, som du kan bruge til at fuldende dit sommeroutfit og komme ud i sommervejret.

 

Opdater boligen med forårets farver

Når du har gjort din garderobe klar til sommeren, er næste skridt at friske din bolig op. I løbet af foråret, er det en god idé at få lidt nye farver ind i boligen, så du også der kan mærke at sommeren er på vej.

Du kan pynte med meget forskelligt i din bolig, som kan vise at foråret er på vej. Du kan fx finde et par nye blomster og sætte i vindueskarmen eller plukke en flot buket, så du får nogle blomster ind i boligen. Blomster er for alvor tegn på at foråret er kommet, og det er derfor en perfekt måde at bringe foråret ind i din bolig på.

Du kan også finde lidt ny dekoration som et par bordløbere til at pynte i spisestuen sammen med en flot buket blomster fra haven.

Når du skal have foråret ind i din bolig, gælder det blot om at finde noget, som du synes passer godt ind i din bolig, og som viser at sommeren er på vej.

Du kan samtidig lave en grundig forårsrengøring i boligen, hvor du får gjort rent alle de steder, hvor du normalt ikke kommer hen med støvsugeren.

 

Kom ud og nyd forårsvejret

For rigtigt at mærke at sommeren er på vej, gælder det samtidig om at komme ud i naturen og nyde solstrålerne og se hvordan alting bliver grønt lige nu, samt kigge på de mange blomster der kommer frem i jordbunden lige nu.

Det er godt at komme ud i naturen for at mærke foråret og så er det samtidig sundt at få lidt ekstra frisk luft. I løbet af vinteren er vi mere indenfor, og derfor er der mange der oplever at have mindre energi, da vi får energi af at være udendørs.

Når foråret har meldt sig med varme soldage, gælder det derfor om at komme ud og nyde det.

Du kan fx tage en tru i skoven og se hvordan alting udvikler sig der, men det kan også være en lille gåtur til nærmeste park eller at tage cyklen på arbejde.

Der er mange måder at komme ud i naturen på, og det gælder bare om at komme afsted, så du for alvor kan mærke at sommeren er på vej.