Skjortekjoler til kvinder 2016

Skjortekjoler til kvinder 2016

CTA-knap1

Skjortekjoler er noget af det hyggeligste, de er særdeles velegnet til hjemmelig hygge samt til hverdags brug.

Kjolerne har generelt et rå men samtidig meget feminint udtryk, det kan jeg rigtig godt lide.

Jeg har været ved at finde nogle skjortekjoler frem, som jeg kunne bruge som eksempel til denne artikel og jeg må indrømme, at jeg virkelig faldt for mange af modellerne, da jeg først gik igang med at kigge.

Du kan finde et bredt udvalg af lækre skjortekjoler samt de nyeste tilbud lige her!


Skjortekjoler – Levi’s

Den første skjortekjole jeg har fundet er denne lækre model fra SkjortekjolerLevi’s (Iconic). Denne skjortekjole har en samlet længde på 90 cm og en ærmelængde på 61 cm. Kjolen er desuden lavet i 100 % bomuld (denim).

Denne skjortekjole har et råt og feminint look på en og samme tid, den er perfekt til hjemmelig hygge og hverdags brug. Kjolen har nogle flotte detaljer, som jeg rigtig godt kan lide, særligt lommerne på brystet er super fine.

Skjortekjolen kan købes her!


Skjortekjoler – G-star

Den anden skjortekjole jeg har fundet frem er fra G-Skjortekjolerstar (REMI BF SHIRT DRESS), den har en samlet længde på 85 cm og ærmelængde på i alt 60 cm. Kjolen er desuden lavet i 100 % bomuld (denim).

Jeg er helt vild med denne model, den har virkelig et fint udtryk og flotte detaljer f.eks. båndet i taljen, der får kjolen til at sidde helt perfekt.

Kjolen er simpel og lækker, den er perfekt til hjemmelig hygge og hverdags brug.

Skjortekjolen kan købes her!


Skjortekjoler – 2nd Day

Den sidste skjortekjole jeg har fundet frem er fra 2nd DaySkjortekjoler (ASTRA).

Denne kjole er lidt længere end de andre, den har nemlig en samlet længde på 103 cm samt en ærmelængde på 61 cm. Kjolen er lavet i 97 % bomuld og 3 % elasthan.

Lige som de to tidligere modeller er denne model også super flot, den er meget simpel uden de store detaljer. Kjolen har skjulte knapper, dette synes jeg er en super fin detalje.

Skjortekjolen kan købes her!