Vila kjoler 2016

Vila kjoler 2016

CTA-knap1

Vila har et bredt udvalg af kjoler og hvad enten du leder efter en elegant, feminin eller sporty kjole, så kan du være sikker på at Vila kan tilbyde den perfekte kjole.

Deres kjoler er generelt meget alsidige og kan bruges til både hverdag og fest, hvilket jo bare er super praktisk. Samtidig er deres priser på et overkommeligt niveau, som alle har mulighed for at være med på.

Vila kjoler er klassiske, feminine og perfekte til enhver kvinde og anledning. Du kan se et bredt udvalg af Vila kjoler samt følge med i de seneste tilbud lige her.

Vila kjoler – VISOCIETY

Den første kjole jeg har fundet er modellen Vila kjoler“VISOCIETY”, en rigtig fin festkjole / cocktailkjole.

Kjolens yderste lag er blonder, hvilket gør kjoen utrolig feminin og let, kjolen er simpel samtidig med at den har nogle super fine detaljer, blandt andet at det ene ærme er langt og den anden side er stropløs.

En super flot kjole, som er virkelig perfekt den kan styles til ethvert outfit, så den passer til enhver festlig begivenhed.

Find flotte kjoler fra Vila og de nyeste tilbud her.

Vila kjoler – VIVERSION

Den anden kjole jeg har fundet er modellen “VIVERSION”, en super flot og femininVila kjoler sommerkjole.

Super flot sommer kjole som er lør øverst og stram fra taljen og ned. Det nederste af kjolen er desuden pyntet med pallietter, hvilket giver kjolen et ekstra pift.

Det er en kort kjole med en samlet længde på 95 cm, dn har korte ærmer og et rigtig flot fald, som får kjolen til at sidde rigtig godt.

Kjolen er serdeles velegnet til både hverdag og de mere festlige begivenheder, den kan styles til ethver look, så den passer til enhver begivenhed.

Find flotte kjoler fra Vila og de nyeste tilbud her.

Vila kjoler – VIRAYLEEN

Den sidste kjole jeg har valgt er modellen Vila kjoler“VIRAYLEEN”, en flot festkjole / cocktailkjole.

Kjolen er kort med en samlet længde på 90 cm og den har smalle stroppen.

Det er en festlig, elegant og feminin kjole, som er velegnet til enhver festlig begivenhed, den er nemlig super nem at style til forskellige looks og outfits, så det passer til lige netop den begivenhed du skal til.

Kjolen er simpel med lette og feminine detaljer, som samtidig er med at at den sidder meget bedere på kroppen.

En flot kjole, som bør være i langt de fleste kvinders garderobe. 🙂

Find flotte kjoler fra Vila og de nyeste tilbud her.