Joggingbukser til kvinder 2016

Joggingbukser til kvinder 2016

CTA-knap1

Hvem kan egentlig ikke lide et par lækre joggingbukser? Jeg tror at vi alle sammen sommetider kan have brug for at komme hjem efter en lang dag på arbejde, tage et par bløde og super lækre joggingbukser på.

Joggingbukser er perfekt til hjemmelig hygge men de er selvfølgelig også særdeles velegnet til træning, løb eller anden form for sport.

Du kan finde et udvalg af de lækreste joggingbukser her på siden!


Joggingbukser – Selected Femme

Det første par joggingbukser jeg har fundet er fra Selected Femme (SFBETTY).Joggingbukser

Bukserne har en invendig benlængde på 76 cm og en udvendig benlængde på 100 cm. De er lavet af 95 % polyester og 5 % elasthan (jersey).

Jeg kan personligt rigtig godt lide dette par fordi de er siple og lækre, der er sidelommer og elastik i linningen, hvilket er en klar fordel hvis du spørger mig! Bestemt et par bukser, som alle kvinder burde eje!

Køb joggingbukserne her!


Joggingbukser – TWINTIP

Det andet par jeg har fundet frem er fra mærket Joggingbukser“TWINTIP”.

Bukserne har en invendig benlængde på 74 cm og en udvendig benlængde på 102 cm. De er lavet af 80 % bomuld og 20 % polyester (sweat).

Ligesom det første par, er disse også super lækre, de har sidelommer og baglommer samt elastik i linningen. Ud over farveforskellen mellem det første par og dette par, så har dette par ekstra lommer, hvilket jo sagtens kan være en fordel.

Køb joggingbukserne her!


Joggingbukser – Zalando Essentials

Det sidste par bukser jeg har fundet er fra Zalando Essentials.Joggingbukser

Ditte par har en invendig benlængde på 74 cm og en udvendig benlængde på 98 cm. De er fremstillet af 57 % bomuld, 38 % polyester og  % elasthan (sweat).

Bukserne minder meget om det første par jeg skrev om, den eneste væsentlige forskel er faktisk mærket. jeg kan selvølgelig ikke udlukke er der er en kvalitets forskel, da jeg ikke selv har nogen af parrene.

Køb joggingbukserne her!