Paillet kjoler til kvinder 2016

Paillet kjoler til kvinder 2016

CTA-knap1

Hvis der skal være fest og farver, så er der intet der er så perfekt som pailletter, de giver en utrolig god effekt også er de bare smukke at se på, særligt når det pryder en flot kjole.

Med en paillet kjole på vil du nærmest ligne et levende kunstværk, fordi de gliter og glimter, giver genskind og skaber opmærksomhed.

Du kan finde et bredt udvalg af de smukkeste paillet kjoler her på siden!


Paillet kjoler – Even&Odd

Den første kjole jeg har fundet fem er fa branded Even&Odd, en super flot festkjole Paillet kjolerder er besat af pailletter, over alt!

Ud over pailletternes flotte effekter, så er kjolen super simpel, med en løs pasform og elastik der får kjolen til at sidde til i taljen.

Kjolen har en samlet længde på 82 cm og er lavet af 100 % Polyester.

Jeg synes at dette er en super flot og klassisk paillet kjole, som vil klæde enhver kvinde.

Du kan købe kjolen her!


Paillet kjoler – Even&Odd

Den anden kjole jeg har fundet frem er også fra branded Even&Odd. Kjolen har Paillet kjolerpailletter over alt fra taljen og opefter, fra taljen og ned, er en sort underkjole og det yderste lag stof er tansparent, dette giver et elegant og let look, som jeg rigtig godt kan lide.

Kjolens design er super flot, den sidder stramt fra taljenog opefter og har et luftigt skørt. Kjolens stropper er bredde og lavet i transparent stof, super flot detalje. På ryggen har den en fin v udskæring.

Kjolen er lavet af 100 % Polyester og har en samlet længde på 90 cm.

Du kan købe kjolen her!


Paillet kjoler – Dry Lake

Den sidste kjole jeg har valgt er fra branded Dry Lake, modellen hedder “CARIN”. Kjolen har Paillet kjolerpailletter overalt, super flot.

Kjolen er en simpel model, den sidder stamt til kroppen over alt og har lange ærmer. Den har desuden er rund udskæring på ryggen, dette er en rigtig fin detalje.

Kjolen er med en samlet længde på 87 cm en kort kjole, ærmerne er i alt 62 cm lange. Den er lavet i 100 % polyester.

Du kan købe kjolen her!