Closet kjoler 2016

Closet kjoler 2016

CTA-knap1

Kjoler fra Closet er til dig der savner et feminint look med et touch fra 60’ernes charme, hvis det er dig, så er Closet kjoler den helt rigtige tilføjelse til din garderobe.

Det karakteristiske ved kjolerne er generelt den stramme talje og de stilfulde bælter, der er med til at skabe et smart og klassisk look. Flere af kjolerne er luftige i skørterne.

Du kan finde Closet kjoler der er alt fra ensfarvede og klassiske til de mere spraglede modeller med mønstre og farver.

Du kan finde et bredt udvalg af smukke Closet kjoler samt de aller bedste tilbud på denne side!


Closet kjoler – Sommerkjolen

Den første kjole jeg har fundet frem er en rigtig sommerkjole, med en samlet længde på Closet kjoler89 cm er der tale om en kortere kjole (længden er gældende for kjolen i str. 36). Kjolen er fremstillet af 84 % polyester, 14 % metal og 2 % elasthan.

Kjolen er et klassisk eksempel på en kjole fra Closet, som beskrevet oven over, den stramme talje og de luftige skørt giver et feminint look, som er super fint. Kjolen har brede stropper og en smuk v udskæring som underbygger det feminine look.

Kjolens farver er simpelthen så flotte, de gør kjolen perfekt til de festlige begivenheder du skal deltage i, i fremtiden 🙂

Kjolen kan købes her!


Closet kjoler – Festkjolen

Den anden kjole jeg har fundet er en smuk festkjole, med en samlet længde på 100 cm, Closet kjolerså er der igen tale om en knæ lang kjole (kjolens længde er gældende for en str. 36). Kjolen er fremstillet i 58 % bomuld, 33 % polyester og 9 % metal.

Igen kan vi se at den stramme talje og det luftige skørt går igen. Den har desuden et super flot prikket mønster. Kjolens snit er super fint, det får den til at sidde rigtig godt, desuden har den en rigtig flot detalje på ryggen, her har den en dyb “udskæring” hvor der midt på ryggen er to remme der samles med to guld farvede knapper.

Kjolen er super flot og feminin og perfekt til de kommende festlige begivenheder du skal deltage i.

Kjolen kan købes her!


Closet kjoler – Cocktailkjolen

Den sidste kjole jeg har fundet frem er denne korte, flotte cocktailkjole med en Closet kjolersamlet længde på 85 cm (kjolens længde er gældende for en str. 36). Kjolen er fremstillet i 97 % bomuld og 3 % elasthan.

Ligesom de to andre kan man det luftige skørt og den stramme talje der går igen. Kjolens figur er simpel og klassisk med et simpelt bælte i taljen. Når det kommer til mønsteret, så sker der lidt mere, med en grå baggrund og de røde snirkler der præger kjolen.

Kjolen er simpel, feminin og super flot, den er velegnet til festlige events så vel som til lidt finere hverdags brug.

Kjolen kan købes her!