ONLY Jeans til kvinder 2016

ONLY Jeans til kvinder 2016

CTA-knap1

Only har en filosofi “ONLY is about You, and ONLY You”, denne filosofi spiller meget godt overens med deres kollektioner, de lægger vægt på det feminine, at det skal udstråle selvtillid og styrke, det formår de at komme i mål med til punkt og prikke.

ONLY har et bredt udvalg af lækre jeans, hvor du har mulighed for at vælge og vrage mellem farver, stil og pasform.

ONLY jeans er med i toppen hvad angår pris, stil og udtryk!

Du kan finde et bredt udvalg af ONLY jeans her på siden, hvor du også har mulighed for et finde de bedste og nyeste tilbud.

ONLY jeans – ULTIMATE

Det første par ONLY jeans som jeg har fundet er modellen “ULTIMATE”, det er Only jeansSlimFit jeans i farven “medium blue denim”.

Det er jeans med et klassisk udtryk og farve, hvor du har mulighed for at style dem lækkert i et hverdags outfit, samtidig med at du kan tage en flot top og nogle lækre stiletter og derved har skabt et outfit til de mere festlige begivenheder.

Et par jeans som disse bør være i enhver kvindes garderobe, så hvis du ikke har nogle endnu, så vil jeg anbefale dig at anskaffe dig et par hurtigst muligt. 🙂

Find jeans fra ONLY og de bedste tilbud her!

ONLY Jeans – ONLROYAL

Det andet par ONLY jeans jeg har fundet er modellen “ONLROYAL”, en Slim Fit Only jeansmodel i sort.

Igen er der tale om et meget klassisk par jeans, som jeg personligt mener bør være i enhver kvindes garderobe.

Det er virkelig jeans med et utal af muligheder i forhold til outfits, da de er særdeles velegnet til alt fra hverdag til festlige begivenher. Den sorte farve gør dem neutrale samtidig med at det giver et feminint toutch samt elegance i stor stil.

Alt i alt hvis du ikke allerede har sådan et par jeans, så skynd dig at køb et par, det vil du ikke fortryde 🙂

Find jeans fra ONLY og de bedste tilbud her!

ONLY Jeans – ONLCORAL

Det sidste par ONLY Jeans jeg har fundet er Only jeansmodellen “ONLCORAL”, Slim Fit jeans som har farven “dark blue denim”.

I forhold til de to tidligere par, der var meget klassiske, så har dette par nogle ekstra detaljer, der gør at de skiller sig lidt ud. Længden i benene er nemlig 7/8, hvilket vil sige at de stumper lidt, dette er en super fin detalje, envidere er kanten i buksebenene lidt rå og flossede, hvilket giver bukserne kant og stil.

Igen et par lækre jeans der kan bruges til enhver begivenhed, jeg har endnu ikke selv sådan et par jeans, men måske jeg skulle anskaffe mig et par? 🙂

Find jeans fra ONLY og de bedste tilbud her!