InWear kjoler 2016

InWear kjoler 2016

CTA-knap1

InWear kjoler har et klassisk og feminint look, der giver enhver kvinde elegance. Deres kjoler er primært enfarvede hvilket underbyggger den klassiske stil samtidig med at det giver et roligt og afbalanceretudtryk, så hvis du mangler en flot og feminin kjole, så er InWear kjoler bestemt et god bud.

Kjolerne er generelt meget alsidige og kan styles alt efter anledning og årstid, brug f.eks en cardigan eller en balzer til kjolerne for at give dem et andet udtryk også fodtøj kan være med til at ændre udtryk og stil til dine outfits.

Du kan finde mange flere InWear kjoler og se de seneste tilbud her.

InWear Kjoler – ALICIA

Den første kjole jeg har valgt er modellen “ALICIA”, det er en knælang etuikjole medInWear Kjoler
en samlet længde på 105 cm. Kjolens ærmer og siderne er Blonder, i siderne er der en underkjole under, så det ikke er transparent og ærmerne er transparente, hvilket giver kjolen et feminint og let look.

Udover blonderne er kjolen meget enkelt og elegant med et flot snit, der får kjolen til at sidde rigtig godt på de fleste kvinder.

Jeg kan rigtig godt lide denne kjole fordi den er så enkelt samtidig med at den har nogle utroligt feminine detaljer. Der udover er kjolen nem at style, så den kan bruges til både hverdag og fest.

Læs mere om InWear kjoler her og find de seneste tilbud!

InWear kjoler – ANNIE

Den anden kjole jeg har fundet er modellen “ANNIE” det er en kort festkjole / InWear kjolercocktailkjole med en samlet længde på 97 cm, kjolen har brede stropper men ingen ærmer.

Jeg kan virkelig godt lide denne kjole, forsiden af kjolen er fyldt med pallietter, der giver den masser af elegance, bagsiden er sort og den øverste del af bagsiden, oppe ved skuldrene er transparent, det er super fint.

Kjolen er primært velegnet til festlige begivenheder sammen med et par stiletter, men den kan også bruges sammen med en lækkre strik cardigan og et par flotte støvletter.

En virkelig flot kjole der giver stil og elegance.

Læs mere om InWear kjoler her og find de seneste tilbud!

InWear kjoler – LEMONA

Den tredje kjole jeg har fundet er modellen “LEMONA”, en InWear kjolerkort kjole med en samlet længde på 84 cm, lange ærmer på 66 cm.

Kjolen er en strikkjole med et afslappet og feminint look.

Med denne kjole har du virkelig mulighed for at style den til et afslappet hverdags look med en cardigan og et par flotte støvler, samtidig med at den kan styles op med et par flotte stiletter og en feminin blazer og bruge den til mere festlige begivenheder.

En alsidig, feminin og super flot kjole med et rigtig flot snit der vil klæde langt de fleste kvinder.

Læs mere om InWear kjoler her og find de seneste tilbud!

InWear kjoler – NUELLA

Den sidste kjole jeg har valgt er modellen “NUELLA”, som er en knælang festkjole / InWear kjolercocktailkjole, med trekvart ærmer. Kjolens samlede længde er 85 cm og ærmelængden er 52 cm.

Kjolens yderste lag er blonder, det giver kjolen et let og feminint look. Kjolen har et flot snit med fine detaljer, der gør at kjolen har et super flot fald og derved sidder rigtig pænt på enhver kvinde.

Ligesom de andre er det virkelig en flot kjole der kan bruges til både hverdag og fest, alt efter hvordan du styler den. Brug kjolen med en lækker strik cardigan til hverdag eller med et par flotte stileter til de mere festlige begivenheder.

Læs mere om InWear kjoler her og find de seneste tilbud!