Lidt om at rejse

Lidt om at rejse

Det seneste år har jeg været “hjemløs”, jeg har boet i min kuffert og rejst rundt_mg_0334
i hele verden.

Der skal ikke være nogen tvivl om at det er den bedste beslutning jeg har taget, det seneste år har været fuld af oplevelser jeg aldrig ville være foruden. Jeg har fået besøgt flere lande, end mange får gjort i løbet af hele deres liv og jeg har fløjet det der svarer til lidt mere end en gang rundt om jorden.

Men… For der er et men, udover at man skal undværer familien, hvilket forøvrigt er blevet ret nemt, da der er internet overalt, og dermed også Skype og lignende. Så betyder det at man lever i en kuffert også at der virkelig IKKE er meget plads at gøre godt med og dermed er min garderobe også MEGET lille, hvilket piner mig lidt, men jeg vil da indrømme at det bliver nemmere med tiden.

Jeg kan som oftest ikke have meget mere end 20 kg med mig rundt, af hensyn til fly og mine knap så stærke arme 🙂 Og når først man skal have en computer, diverse elektronik, lidt personlig pleje, ekstra sko, en bog eller to, osv. så skal det ikke være nogen hemmelighed , alt der er både plads- og vægt mangel.