King Louie kjoler 2016

King Louie kjoler 2016

CTA-knap1

King Louie er et hollandsk brand der har specialiceret sig i jersey- og hverdagskjoler. King Louie kjoler er altså en unik løsning hvis du kan lide at gå i kjole, da det med dette brand er muligt hele året rundt.

Kjolerne fra King Louie er  kendetegnet ved god kvalitet og et lidt retro agtigt design, der bidrager til et klassisk look. Kjolerne fremhæver din figur på den bedst mulige måde, hvilket jo er en klar fordel.

Du kan læse meget mere og King Louie kjoler og følge med i de nyeste og aller bedste tilbud på denne side, her har du også mulighed for at finde hele deres udvalg af kjoler.

King Louie kjoler

King Louie kjoler

Jeg har fundet denne lækre kjole frem, det er en kort, klassisk og super lækker strikkjole, som virkelig kan anvendes til enhver tænkelig begivenhed og selvfølgelig samtidig er særdeles velegnet til hverdagen.

Kjolen er simpel og lækker, sidder til øverst og lidt mere løst nederst. Fra taljen og op samt ærmerne er stoffet lidt anderledes i vævningen, hvilket giver kjolen et twist, som er super fint og feminint.

Kjolen kan købes i følgende farver sort, rød, blå og turkis, alle sammen super fine farver som samtidig er meget alsidige i forhold til styling af forskellige outfits.

Hvis du spørger mig, så burde enhver kvinde have sådan en kjole i sin garderobe, jeg vil endda gå så vidt som at sige at man bør have en i hver farve, da det simpelthen bare en en super lækker kjole. Jeg tror også at jeg hellere må få udvidet min garderobe med et eksemplar eller to af denne model.

Du har mulighed for at læse meget mere om kjolen, finde den farve og selvfølgelig den størrelse der passer dig bedst på denne side.

Læs mere om kjoler fra King Louie her!