Noa Noa kjoler 2016

Noa Noa kjoler 2016

CTA-knap1

Noa Noa skaber feminint modetøj med et romantisk look, deres kjoler har en smuk pasform og flere af modellerne er præget at feminine vintagemønstre og flotte detaljer lige fra bindebånd i taljen til en slå-om udskæring i halsen. Du kan være helt sikker på at det er muligt for dig at finde en Noa Noa kjole som du kan lide.

Du kan finde et udvalg af lækre Noa Noa kjoler her på siden!


Noa Noa kjoler


 

Den første Noa Noa kjole jeg har valgt er en super flot knælang sommerkjole med en samlet Noa Noa kjolerlængde på 90 cm.
(Længden gælder for kjolen i str. 36).

Kjolen har korte ærmer, rund halsudskæring, den er lavet af 58 % silke og 42 % bomuld og er præget at fine fjerprint. Bag på har kjolen en lynlås hele vejen ned af ryggen, på hver  side af lynlåsen er der en bred sort kant, som giver kjolen en ekstra fin detalje.

Kjolen er velegnet til alt fra hverdags brug til enhver festlig begivenhed.

Du kan købe kjolen her!


Den anden kjole jeg har fundet frem er endnu er knælang sommerkjole med et super fint desiNoa Noa kjolergn, kjolen har en samlet længde på 93 cm (længden er gældende for en str. 36).

Denne kjole er lavet i 65 % viskose og 35 % bomuld, den har halvlange ærmer og en rund hals udskæring.

Jeg er helt vil med farverne og mønstrene på denne kjole, den er virkelig så fin og feminin også sidder den simpelthen så fint.

Du kan købe kjolen her!


Den sidste kjole jeg har fundet er som de to tidligere kjoler her i artiklen også en Noa Noa kjolerknælang sommerkjole, denne kjole har en samlet længde på 96 cm (længden gælder for kjolen i str. 36).

Denne kjole har trekvart ærmer (48 cm), rund hals udskæring og er lavet af følgende materialer 54 % polyester, 44 % bomuld og 2 % elasthan.

En super flot kjole med stribet mønster der passer rigtig godt til kjolens simple figur.

Du kan købe kjolen her!