Smukke studenterkjoler

Smukke studenterkjoler

Hvis du ser frem til at blive student til sommer, så er du bestemt ikke den eneste! Jeg synes at det er super vigtigt at føle sig godt tilpas, den dag, hvor man kan kalde sig selv for student, derfor er det selvfølgelig også vigtigt at få fat i en flot studenterkjole, som sidder perfekt og er behagelig at have på.

Jeg synes personligt at en studenterkjole skal være hvid, men jeg er faktisk ikke sikker på om det er en slags “uskrevet” regel 😉

Jeg har ihvertfald fundet mine tre favoritter frem til denne artikel, måske kan du lade dig inspirere af mine valg 🙂

Hvis du også vil finde din studenterkjole i god tid, så kan du finde super smukke studenterkjoler lige her!

young-couture

Den første kjole jeg har fundet frem er fra Young Couture, det er en kort model med en samlet længde på 93 cm samt lange ærmer med en længde på 61 ca. De lange ærmer kan bestemt være en fordel her i Danmark 😉

Jeg er vild med kjolens feminine udtryk, blonderne giver den et fint udtryk, som jeg rigtig godt kan lide. Desuden synes jeg at kjolen sidder super flot på kroppen også er den behagelig at have på, hvilket selvfølgelig også kun er en fordel.

reiss

Den anden kjole jeg har fundet frem er fra Reiss, dette er modellen “HEATHER”, den har en samlet længde på 94 cm samt korte ærmer.

Igen har denne kjole er super fint og feminint udtryk, som jeg synes rigtig godt om. Denne kjole har også super fine blonder, som giver den et let og feminint udtryk.

Kjolen er super behagelig at have på, hvilket selvfølgelig er vigtigt på denne dag.

bcbgeneration

Den sidste kjole jeg har fundet frem er fra BCBGeneration. Denne kjole er ligesom de to andre også en kort model med en samlet længde på 86 cm samt bredde stropper.

Denne kjoles udtryk er lidt anderledes end de to andre modeller jeg har valgt i denne artikel. Kjolen her er mere simpel og har et super fint feminint udtryk samt en fantastisk pasform også er den vigtigst af alt rigtig behagelig at have på.