Cream Kjoler 2016

Cream Kjoler 2016

CTA-knap1

Cream er et dansk brand og det skal ikke være nogen hemmelighed at det er svært ikke at blive foralsket i deres udvalg af tøj. Deres tøj har et romantisk look med lyde cremede farver og du kan men meget få anstrengelser klæde dig smukt, elegant og feminint til enhver begivenhed, både hverdag og fest.

Du kan finde et udvalg af deres kollektion her på siden, her har du mulighed for at finde flere informationer og størrelser på kjolerne og måske er du heldig at finde nogle lækre Cream kjoler du kan lide, som måske endda er på tilbud.


Cream kjoler – BAKONI

Den første kjole jeg har valgt er en virkelig romantisk model “BAKONI”, kjolen er et godt Cream kjolereksempel på Cream kjoler og den repræsentere meget godt det overordnede look deres kjoler har.

Kjolen har et let og romantisk look, den er simpel med enkelte feminine detaljer. Kjolen er ideel til hverdags brug men den er også velegnet til de mere festlige events, hvilket jo er en klar fordel, hvem vil ikke gerne have en alsidig kjole der kan bruges til hverdag såvel som fest.

Kjolen kan købes her!


Cream kjoler – CAMILLA

Den anden kjole jeg har valgt er modellen “CAMILLA”, en super fin festkjole med de flotteste Cream kjolerdetaljer.

Kjolen er løstsiddende, kort og har 3/4 ærmer, det yderste lag stof er blonder, dette giver kjolen spil og et super fint og feminint look. Ærmerne er breddere for enden hvilket er en super fin detalje.

Jeg er helt vild med kjolens romantiske look og overvejer klart om min garderobe skal have et nyt medlem. 🙂

Kjolen kan købes her!


Cream kjoler – MICHELLE

Den sidste kjole jeg har valgt er modellen “MICHELLE”, en super lækker og romantisk Cream kjolerjerseykjole.

Jeg kan rigtig godt lide denne kjoles detaljer, yderste lag er transparent der udover er der blonder i baner som giver kjolen et super fint udtryk.

Kjolen er kort med en samlet længde på 95 cm (str. m) og har lange transparente ærmer.

Kjolen kan købes her!