Esprit kjoler 2016

Esprit kjoler 2016

CTA-knap1

Esprit er et internationalt brand, der laver modetøj til både mænd og kvinder. De har et bredt udvalg, og du kan være sikker på at det er muligt at finde Esprit kjoler til enhver lejlighed. Deres designs spænder ligeledes bredt og det er muligt at finde traditionelle og simple kjoler til de mere nyskabende designs, der skiller sig lidt ud af mængden.

Du kan finde et bredt udvalg af skønne Esprit kjoler og de bedste tilbud her.

Esprit kjoler

Den første Esprit kjole jeg har valgt er denne lækre røde strikkjole, den kan også fås Esprit kjoleri farverne beige, bordaux, sort, navy og selvfølge den røde som du kan se her på billedet, jeg er helt vild med den farve og synes virkelig at den skiler sig ud og giver liv.

Kjoen er kort men dens ærmer er ekstra lange, hvilket gør den lidt hyggelig synes jeg. Den er velegnet til alt fra hjemme hygge og hverdags brug til de mere festlige begivenheder med et par strømper og nogle lækre stiletter, det er bestemt kun din fantsi der sætter grænserne, når det kommer til at skabe outfits med denne kjole 🙂

Se flere kjoler fra Esprit lige her!

Den anden kjole jeg har valgt er denne lækre sommerkjole.Esprit kjoler

Jeg synes at denne kjole er super sød, jeg er helt vild med mønstret og de fine detaljer, blandt andet ærmerne der er afsluttet på en anderledes måde og båndet i taljen der får kjolen til at sidde super fint.

Kjolen er kort, sidder løst og har trekvart ærmer, som nævnt før, har den et bånd i taljen, så du selv kan bestemme hvor stramt eller løst den skal sidde.

Se flere kjoler fra Esprit her!

Den sidste kjole jeg har valgt en denne lækre, feminine og super elegante etuikjole.Esprit kjoler

Kjolen er en af mine absolut farvoritter, jeg synes simpelthed at den er så fin og klassisk og hvis du spørger mig, så burde denne kjole hænge i enhver kvinds garderobe!

Denne model er super alsidig, med dens simple look, er det nemlig super nemt at lave outfits der passer til enhver tænkelig begivenhed lige fra hverdags arrangementer og arbejdsdage til de mere festlige events.

Se flere kjoler fra Esprit her!