Rosemunde kjoler til kvinder 2016

Rosemunde kjoler til kvinder 2016

Rosemunde kjoler er inbegrebet af feminine og elegante kjoler, deres udvalg af kjoler er lavet i et smukt design men flotte snit og de bedste materialer.

Der skal ikke være noget tvivl om at kjoler fra rosemunde vil klæde enhver kvinde og passe til enhver tænkelig begivenhed.

Jeg kan da også afslører at de kjoler der står øverst på min ønskeseddel lige nu er disse smukke modeller, som jeg har skrevet lidt mere om herunder.
CTA-knap1


Rosemunde kjoler – Festkjole

Den første kjole jeg har fundet frem er denne smukke knælange festkjole (samlet rosemunde kjolerlængde 94 cm). Kjolen er lavet med et sort blonde stof som det yderste materiale, dette giver kjolen et feminint og let udtryk. Kjolen er lavet, så det ser ud som om den er i to dele, dette er med til at give et spændende og lidt anderledes look, hvilket jeg er helt vild med.

Kjolen er desuden velegnet til alt fra festlige begivenheder til næsten enhver hverdags situation, og dette er jo en klar fordel, som jeg personligt altid har med til overvejelse når jeg køber nye kjoler.

En super smuk og elegant kjole fra Rosemunde, som bestemt er en af de næste kandidater til mit næste kjole køb.

Køb kjoler fra Rosemunde her!


Rosemunde kjoler – Jerseykjole

Den næste kjole jeg har fundet frem er en smuk kort kjole med en samlet længde på rosemunde kjoler92 cm. Kjolens modelnavn er “Vintage Powder” og der skal ikke være nogen tvivl om at der passer rigtig godt til denne models look.

Jeg kan rigtig godt lide denne kjole, fordi den er super simpel og feminin også passer den perfekt til de lune sommerdage, hvor man tit mangler noget let og lækker at tage på, måske over bikinien på den næste strandtur?

Kjolen er som nævnt super simpel, den har nogle lette blonde detaljer i bunden samt i udskæringen, hvilket giver den et flot og feminint udtryk.

Køb kjoler fra Rosemunde her!


Rosemunde kjoler – Cocktailkjole

Den sidste kjole jeg har valgt er en flot kropsnær cocktailkjole (samlet længde på 105 rosemunde kjolercm). Kjolen har ligesom den første et yderstof af blonder også har denne model lange ærmer (ærmernes længde er 67 cm), hvilket kan være en fordel, især her i Danmark, hvor det ikke altid er lige varmt.

Jeg synes virkelig at denne model er så smuk og feminin og jeg tror at den tager en første plads for kandidaterne til mit næste kjole køb.

Jeg er sikker på at denne kjole vil passe til en lang række af sommerens begivenheder.

Køb kjoler fra Rosemunde her!