De smukkeste gallakjoler 2016

De smukkeste gallakjoler 2016

 

Galla er en af de begivenheder her i livet hvor man får lov til at have en virkelig smuk kjole på, som man ellers ikke lige går i til hverdag. Derfor er det også vigtigt at man finder den helt rigtige gallakjole.

Hvis du også er på jagt efter en smuk gallakjole, så kan du finde inspiration her i artiklen, du kan også følge linket herunder og finde et stort udvalg af de flotteste gallekjoler på markedet lige nu.
CTA-knap1

Herunder kan du læse om nogle af mine farvoritter, måske det kan inspirere dig, når du skal finde den helt rigtige gallekjole.


Ralph Lauren – Damiengallakjoler

Den første gallakjole jeg har fundet er en smuk lang model (samlet længde på 150 cm) fra Ralph Lauren (Damien). Kjolen er simpel og feminin med nogle smukke detaljer der virkelig giver kjolen et smukt udtryk, i venstre side af kjolen har kjolen bladt andet et smukt sølv spænde, hvilket jeg virkelig synes er en fin detalje.

Kjolens farve er helt vildt flot og skiller sig lidt ud af mængden.

Jeg tror at dene kjole vil være helt perfekt til en af de vigtigste begivenheder i enhver piges liv.

Find de smukkeste gallakjoler her!


Swing gallakjolergallakjoler

Den næste kjole jeg har valgt er en smuk Swing gallakjole, jeg tor at denne kjole er en af mine klare farvoritter.

Kjolen kan fås i hele 13 forskellige farver, men jeg er helt vild med den røde her på billedet, men hvis du hellere vil have en anden farve, skulle der være rig mulighed for at finde en du kan lide.

Dnne kjole er super simpel og smuk og har et virkelig feminint fald, som jeg er helt vild med og jeg er helt sikker på at denne model også vil være helt perfekt til en god gallafest.

Find de smukkeste gallakjoler her!


Laona gallakjolergallakjoler

Den sidste gallekjole jeg har fundet frem er denne smukke model fra Laona, kjolen kan fås i denne creme hvid, men den kan også købes i en mere rødlig farve, som også er super fin.

Denne kjole er en lang model (samlet længde på 150 cm) med et lidt prinsesse lignende udtryk og smukke feminine detaljer samt et flot tyl skørt, som virkelig giver kjolen et flot look.

Kjolen sidder super flot, den har et flot fald, som virkelig fremhæver de kvindelige former.

Find de smukkeste gallakjoler her!