Khujo Vinterjakker 2016

Khujo Vinterjakker 2016

CTA-knap1

Khujo vinterjakker er kendt for deres høje kvalitet og deres tidsløse design. Jakkernes design er inspireret af norden og de er derfor også lavet, så de kan modstå nordiske kolde vintre. Kuhjo har et brudt udvalg af vinterjakker, både hvad angår design, men også farve udvalget er bredt og du har rig mulighed for at vælge og vrage og finde netop den model og farve der passer bedst til dig. Jakkerne er lavet i materialer af høj kvalitet og du vil hurtigt opdage at jakkerne også er fyldt med lækre detaljer, lige fra flotte kraver til praktiske lommer.

Khujo vinterjakker er unikke, moderne og tidsløse med en garanti for at du holder varmen hele vinteren og har en super lækker jakke de næste mange år.

Øverst i artiklen har jeg samlet et lille udvalg, så du kan få et overblik over en lille del af deres kollektion, men kig endelig videre her, hvor du har mulighed for at se alle deres jakker og vælge den der passer aller bedst til dig og din garderobe.

Khujo vinterjakker Felice

Den første Khujo vinterjakke jeg har valgt er deres model “Felice”, det er en af mine absolut farvorit modeller. Den er spækket me lækre detaljer, blandt andet detaljen på lommen men også de super smarte “handsker” der er i ærmerne, d er super flotte og rigtig praktiske.

Jakken holder dig varm og sidder virkelig flot på kroppen. Den har et simpelt og super lækkert design, der gør at den passer til langt det meste i alle garderober.

Modellen findes desuden også i en mørk rød farve, som også er super flot. Den er lidt anderledes og skiller sig ud i forhold til den sorte, det kan jeg faktsik rigtig godt lidt, men det er selvfølgelig op til en enkelte.

Læs mere om Khujo vinterjakker og se de gode tilbud her.

En anden af mine farvoritter er modellen “Rova” i mørk rød, modellen kan også fås i Khujo vinterjakker rovasort og oliven grøn, alle farverne er super fine, men jeg tror jeg er faldet lidt for den røde fordi den skiller sig lidt ud i farven.

Igen synes jeg bare at jakken har et super fint og feminint look med super lækre detaljer. Man har blandt andet mulig for at knappe kraven op, så den sidder godt op i halsen, det forhindre den kolde vinterluft i at gøre dig kold.

Du er garanteret en lækker jakke i flot design, som kan holde dig varm hele vinteren og på grund af dens høje kvalitet, holder den flere sæsoner igennem, hvilket jo bestemt er en fordel.

Læs mere om Khujo vinterjakker og se de godt tilbud her.