DAY Birger et Mikkelsen kjoler til kvinder 2016

DAY Birger et Mikkelsen kjoler til kvinder 2016

Hvis du trænger til noget nyt i din garderobe, så er en kjole fra Day Birger et Mikkelsen måske en mulighed, her er der nemlig et bredt udvalg af lækre kvalitets kjoler til både hverdag og fest. Du kan følge linket herunder og finde et bredt udvalg af DAY Birger et Mikkelsen kjoler.
CTA-knap1

Jeg har fundet tre super fine modeller, som du kan læse meget mere om herunder, måske det kan inspirere dig til at finde en kjole du kan lide.


DAY Birger et Mikkelsen kjoler – PANACHE

Den første kjole jeg har valgt er modellen PANACHE, en lang smuk kjole med et rigtig fint mønstret stof, jeg kan rigtig godt lide den måde kjolen sidder på kroppen.

Jeg kan virkelig godt lide denne kjole, da den er super alsidig, den kan bruges af enhver kvinde og vigtigst af alt kan den også bruges til enhver begivenhed, hvilket jeg synes er en klar fordel.

Du kan finde kjolen ved at følge linket herunder, her kan du også finde lignende modeller, hvis den ikke findes i din størrelse.

Køb kjoler fra DAY Birger et Mikkelsen her!


DAY Birger et Mikkelsen kjoler – DANADAY Birger et Mikkelsen kjoler

Den anden kjole jeg har fundet frem er modellen DANA. Kjolen er knælang (samlet længde på 99 cm), den har en super flot “slå om” udskæring, som giver et flot feminint udtryk. Ærmerne er 3/4 (samlet længde på 48 cm), en detalje som jeg også rigtig godt kan lide.

Jeg kan godt lide at kjolen er så simpel, den kan bruges til hverdagsbrug, men den kan også piftes op og bruges til de mere festlige begivenheder.

Du kan finde kjolen, ved at følge linket herunder, her kan du se om den findes i din størrelse eller du kan finde en lignende model, hvis den ikke er i din størrelse.

Køb kjoler fra DAY Birger et Mikkelsen her!


DAY Birger et Mikkelsen kjoler – DAY CHEVRONDAY Birger et Mikkelsen kjoler

Den sidste kjole jeg har valgt er modellen DAY CHEVRON, kjolen har en samlet længde på 90 cm.

Kjolens snit er super simpelt, ned langs siderne er de flotteste frynser, jeg synes at det er den fineste detalje, der virkelig giver kjolen liv og et lidt anderledes udtryk. Ud over frynserne har kjolen også en lynlås hele vejen ned af ryggen, som virkelig også er en fin og lidt anderledes detalje.

Kjolen kan findes ved at følge linket herunder, her kan du se om dn også findes i din størrelse eller evt. finde en lignende model.

Køb kjoler fra DAY Birger et Mikkelsen her!