Little Mistress kjoler

Little Mistress kjoler

CTA-knap1

Little Mistress er et britisk brand, der skaber kjoler som formår at understrege din unikke figur på bedst mulig vis. Enhver kvinde der ifører sig en kjole fra Little Mistress, sætter håret og tager et par smukke stiletter vil føle sig som et nyt menneske og give enhver mand et smil på læberne, kjolerne får det bedste frem i lige netop dig!

Du kan finde et bredt udvalg af de lækreste kjoler fra Little Mistress samt de nyeste tilbud her på siden!


Little Mistress kjoler – Galla

Den første kjole jeg har valgt fra Little Mistress er en meget smuk og feminin gallakjole med Little Mistress kjoleren samlet længde på 150 cm (længden gælder for kjolen i str. 38), den er lavet i 97 % polyester og 3 % elasthan.

En helt unik kjole med de lækreste detaljer, jeg er helt vild med de dobbelte stropper på den ene skulder og kjolens smukke fald, der får kjolen til at sidde helt perfekt på kroppen. Kjolens farver er så smuk!

Du kan købe kjolen her!


Little Mistress kjoler- Etui

Den anden kjole jeg har valt er en super fin knælang etuikjole, med en samlet længde på 104 cm Little Mistress kjoler(længden gælder for kjolen i str. 36). Kjolen er lavet i 97 % polyester og 3 % elasthan.

Jeg synes at denne kjole er så elegant og smuk. Den øverste del af kjolen er hvid og har de fineste mønstre med små blomster, den nederste del af kjolen er sort med en slå om detalje som er så fin. I taljen er der et bælte med et sølv spænde.

Du kan købe kjolen her!


Little Mistress kjoler – Cocktail

Den sidste kjole jeg har valgt en en fin knælang cocktailkjole med en samlet længde på 110 Little Mistress kjolercm (længden gældr for kjolen i str. 38). Kjolen er lavet i 100 % polyester.

Jeg er helt vild med at farverne og mønstret på denne kjole er lidt anderledes, det skiller sig lidt ud i mængden, hvilket jo kan være super dejligt engang imellem.

Kjolen har et super fint snit, der får den til at sidde helt perfekt, i taljen er et bælte med et sølv spænde, som bryder kjolen lidt op.

Jeg tror at min garderobe skal udvides med sådan en lækker sag.

Du kan købe kjolen her!