Swing kjoler til kvinder 2016

Swing kjoler til kvinder 2016

CTA-knap1

Swing er et tysk brand der udelukkende designer kjoler. Fordi deres fokus udelukkende er på kjoler, kan du være helt sikker på at deres kjoler er i høj kvalitet.

Du kan finde mere eller mindre alle slags kjoler i deres udvalg, du kan altså blive klædt på til enhver anledning med en af deres lækre Swing kjoler.

Du kan finde et udvalg af smukke Swing kjoler her på siden!


Swing kjoler – Maxikjole

Den første kjole jeg har fundet fra Swing er denne flotte maxikjole. Kjolen har en Swing kjolersamlet længde på 117 cm samt brede stropper, den er produceret af 100 % polyester.

Kjolen her lever rigtig godt op til brandets navn “Swing”, det er nemlig præcis hvad der er i skørterne. Jeg er helt vild med denne model, den er simpel og feminin med enkelte flotte detaljer. Kjolens stof i halsen er transparent, hvilket er lidt svært at se på dette billede, men det er en super flot detalje.

Kjolen er perfekt til enhver festlig begivenhed og det bedste ved det hele er at kjolens pasform passer til enhver kvindes former.

Du kan købe kjolen her!


Swing kjoler – Cocktailkjole

Den anden kjole jeg har fundet er denne lækre cocktailkjole. Kjolen har en samlet Swing kjolerlængde på 93 cm og medium bredde stropper. Den er produceret af 97 % polyester og 3 % elasthan.

Jeg synes at denne kjole er super feminin, den har simpelthen de fineste detaljer. Lige som dn første kjole er der også masser af “Swing” i denne kjole. Jeg er helt vild de øverste blonder på kjolen og man skal bestemt ikke glemme det super fine silke bånd i taljen, der virkelig bare er prikken over i’et.

Bestemt en kjole, som alle kvinder burde eje. Den er perfekt til enhver tænkelig festlig begivenhed!

Du kan købe kjolen her!


Swing kjoler – Gallakjole

Den sidste kjole jeg har fundet frem er en super lækker gallakjole fra Swing. Kjolen Swing kjolerhar en samlet længde på i alt 113 cm og er lavet uden stropper. Den er produceret af 94 % polyester og 6 % elasthan.

En super flot og feminin kjole, der for det første kan fås i hele 12 forskellige farver og det er jo helt perfekt, det giver virkelig mulighed for at kunne vælge den eller de farver der passer bedst til dig og de begivenheder, du planlægger at skulle bruge kjolen til.

Som de to andre kjoler, er der selvfølgelig også masser af “Swing” i skørterne, jeg kan rigtig godt lide at kjolen ikke har nogen stropper, det giver bare et super fint udtryk!

Du kan købe kjolen her!