Buksedragter til kvinder 2016

Buksedragter til kvinder 2016

Buksedragter er kommet tilbage og denne gang for at blive, tror jeg. Buksedragter er alsidige og smukke, de fremhæver den kvindelige figur på en blød og lækker måde også kan de fås til alt fra hverdags brug til de festeligeste begivenheder.

Hvis du leder efter en lækker buksedragt, så kan du finde et lækkert og bredt udvalg ved at følge linket herunder, her kan du desuden finde alle priser og de bedste tilbud lige nu!
CTA-knap1

Jeg har fundet tre af mine absolutte farvoritter frem, dem kan du læse mere om herunder, læs hvad jeg kan lide ved dem og lad dig inspirere til dit næste køb af lækre buksedragter.


Modström buksedragt – SONNEbuksedragter til kvinder

Den første model jeg har valgt er denne super lækre model (SONNE) fra Modström. Jeg er helt vild med designet, den er simpel og super lækker også har den sådan et flot fald der femhæver dine kvindelige former.

Jeg synes at denne model er super god, fordi den kan bruges til enhver begivenhed, hvilket er en klar fordel, hvis man ikke har penge til at købe flere forskellige modeller, til flere forskelige begivenheder.

Modellen her kan fås i sort og grå, den er nomal i taljen med invendig benlængde på 75 cm, den har sidelommer og er lavet af 100 % viskose.

Køb buksedragter til kvinder her!


Desigual buksedragt – MIREIAbuksedragter til kvinder

Den næste model (MIREIA) jeg har fundet frem er denne smukke sag fra Desigual. Desigual er kendt for sine lækre og farverige mønstre og dette bærer denne buksedragt også tydeligt præg af, hvilket giver den et friskt og sommerligt look, som jeg er helt vild med.

Den er super smuk og har et fint snit der giver et flot fald ned over kroppen.

Modellen er normal i taljen, den har en invendig benlængde på 68 cm, sidelommer også er den lavet af 100 % viskose, ligesom modellen ovenfor.

Køb buksedragter til kvinder her!


Morgan buksedragt – PRAZI.Nbuksedragter til kvinder

Den sidste model jeg har valgt til denne artikel er en buksedragt fra Morgan (PRAZI.N).

Modellen har er super simpel og smuk også har den et blonde stykke i ryggen, der giver er fin feminin detalje, som jeg er helt vild med. Den har er fint fald, særligt i v udskæringen.

Buksedragten er som de andre modeller normal i taljen, den har en invendig benlængde på 76 cm, sidelommer også er den lavet af 92% polyester og 8 % elasthan.

Køb buksedragter til kvinder her!