ONLY Vinterjakker

ONLY Vinterjakker

CTA-knap1

Only er nok mest kendt for deres Jeans, men deres kollektioner af tøj er brede og stilfulde også er prisen på et niveau så alle kan følge med. Deres vinterjakker er super smarte og de har virkelig formået at lave jakker der taler til enhver kvinde, fælles for ONLY vinterjakker er at de har et ungt og trendy look.

ONLY vinterjakker er generelt meget engelte og stilfulde, samtidig med at de har nogle super lækre detaljer. Der er af høj kvalitet og holder derfor nemt til flere sæsonner, en ONLY vinterjakke er atlså en virkelig god investering og som nævnt er priserne i et nivaeu, hvor alle kan være med.

Ovenfor har jeg samlet nogle billeder af ONLY Vinterjakker, så du kan få en fornemmelse af deres vinterjakke kollektion, men de har selvfølgelig mange flere modeller og farver, som du kan læse meget mere om lige her.

ONLY Vinterjakker

Only vinterjakker

En af mine absolut farvorit vinterjakker fra ONLY er denne model, som hedder “ONLKATE”, jakken fås i fire forskellige farver, men jeg synes at den røde farve, giver et super fint og feminint look, også formår farven at skille sig lidt ud fra mængden, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jakkens hætte består indvendigt af lækkert plys lignende stof også har hætten en super fin pleskant, som giver jakken et flot look.

Jakken er fin og simpel, samtidig med at den har nogle fine detaljer, som f.eks. båndene i taljen, den kan spændes ind eller ud, så man selv kan bestemme hvordan jakken skal sidde til i taljen.

Læs mere om jakken og se de super gode tilbud lige her.

En anden farvorit er modellen “ONLBALANCE”, denne model kan købes i 5 Only vinterjakker
forskellige farver, blandt anden den sorte, som du kan se her på billedet, der udover kan den fås i hvis, Blå, Brun/grå og en gul/brun. Alt i alt synes jeg at alle farverne er super fine, men hvis jeg skal vælge en farvorit, bliver det nok den sorte eller den blå.

Der er igen tale om en super simpel og lækker jakke i høj kvalitet. Jakken har en lækker plys kant i kraven, hvilket er rigtig dejligt på de kolde vinterdage. Desuden har denne model en rigtig flot pasform, der sidder godt på enhver kvinde.

Jeg synes virkelig at denne jakker er så fin og simpel, samtidig med at den har nogle super lækre og feminine detaljer.

Læs mere om jakken og se de super gode tilbud lige her.