Zizzi kjoler til store piger 2016

Zizzi kjoler til store piger 2016

CTA-knap1

Zizzi er et brand der laver tøj til store piger. Deres udvalg af Zizzi kjoler er smart og feminint også sidder det super godt på enhver kvinde. Du kan finde alt fra smarte hverdags kjoler til festelige kjoler du kan bruge til de kommende begivenheder.

Jeg har fundet 3 smukke Zizi kjoler, som du kan læse mere om i denne artikel, men du kan også selv se nærmere på deres udvalg af smukke kjoler lige her!


Zizzi kjoler – Jerseykjole

Den første kjole jeg har fundet fra Zizzi er denne flotte jersey kjole, en super lækker Zizzi kjolerhverdagskjole, der også er særdeles velegnet til hjemmelig hygge.

Kjolen er med en samlet længde på 107 cm knælang, den har halvlange ærmer og så er den produceret af 95 % viskose og 5 % elasthan. Den har desuden stiklommer, hvilket kan være super praktisk hvis du spørger mig.

Jeg kan rigtig godt lide kjolens fald og synes simpelthen at den sidder super behageligt. Kjolen kan faktisk får i hele tre farver, den grønne, som ses her på billedet samt i grå og sort, det giver dig rig mulighed for at finde den du bedst kan lide.

Køb kjoler fra Zizzi her!


Zizzi kjoler – Festkjole

Den anden kjole fra Zizzi jeg har fundet fem er denne smukke festkjole, der også Zizzi kjolersagtens kan bruges i hverdagen, hvis du spørger mig.

Kjolen er en kortere model, med en samlet længde på 100 cm og har halvlange ærmer (længde på 40 cm), den er produceret af 100 % polyester.

Jeg er vild med denne kjole, den er simpelthen så fin og feminin, jeg kan særligt godt lid silkebåndt i taljen, som får kjolen til at sidd helt perfekt samtidig med at det pynter rigtig fint.

Kjolens luftige skørt samt det fine mønster der pryder stoffet fuldender designet, dr simpelthen er super fint og gennemført.

Køb kjoler fra Zizzi her!


Zizzi kjoler – Jerseykjole

Den tredje og sidste kjole jeg har fundet frem fra Zizzi er en super fin og enkelt Zizzi kjolerjersey kjole. En kjole der er velegnet til alt fra hjemmelig hygge og hverdage til den næste festlige begivenhed du er inviteret til.

Kjolen er med sine 102 cm en knælang model, den har halvlange ærmer med en samlet længde på 45 cm og så er den produceret af 96 % polyester og 4 % bomuld.

Jeg kan rigitg godt lide kjolens simple design og det flotte snit samt slå om looket, der får kjolen til at sidde super fint.

Kjolen kan fås i den grå/sorte model der ses her på billedet samt en virkelig smuk rød farve.

Køb kjoler fra Zizzi her!