Gode tips og tricks til valg af sovesofa

Gode tips og tricks til valg af sovesofa

Hvis man ønsker at spare plads i soveværelset, dagligstuen eller lignende, og ønsker man ligeledes at slå to fluer med et smæk, kan det være en fordel at vælge en sovesofa, da man her både har sengen og sofaen et sted. Dette sparer først og fremmest plads, da man herved ikke nødvendigvis behøver både en seng og en sofa, og det bliver derved lettere, hvis man eksempelvis skal have overnattende gæster.

Der er dog en del forskellige ting, man bør være opmærksom på, når man skal have en ny sovesofa, og dette kunne eksempelvis indebære, hvilket mærke man ønsker sin sofa fra, men dette kan være svært, da der er mange forskellige udbydere af sovesofaer. Men ønsker man innovative og smarte løsninger til sin sovesofa, kan det være en fordel at vælge mærket, Innovation, der lægger meget vægt på at gøre foldningsmulighederne lette og inkludere foldningerne på en god måde i sofaen, hvilket eksempelvis kunne være i form af et ryglæn, der skal foldes ned eller lignende.

sovesofa innovation

Design og look spiller en stor rolle i valg af sovesofa

Der findes mange forskellige sovesofaer og dermed også mange forskellige designs, og det er eksempelvis muligt at få mere stilrene og simpelt opbyggede sofaer i farver som grå og sort, mens det også er muligt at få sofaer, hvis design er inspireret af 50’ernes læderlook og træben. Dette er naturligvis noget, man bør overveje inden køb af sofa, og man kan eventuelt vælge at overveje, hvilket design, der passer bedst ind i det givne rum. Man skal naturligvis også være bevidst om, at de forskellige materialer føles forskelligt at opholde sig i, hvorved man også skal overveje dette, når man skal vælge look og design.

Overvej også praktiske spørgsmål såsom størrelse og foldningsmuligheder

Herudover er der også de praktiske overvejelser, man bør gøre sig for at finde den rette sovesofa, hvilket eksempelvis kunne være størrelsen, der helst bør stemme overens med den plads, man har til sovesofaen og antallet af personer, der skal benytte den ad gangen. Der findes eksempelvis de større varianter, der har målene 150×200 cm, mens der er de mindre i størrelsen 70×200 cm. Herudover spiller funktionaliteten i forbindelse med udfoldningen også en rolle, da nogle vil være nemmere at slå ud end andre, hvilket naturligvis skal imødekomme de ønsker og behov, man end måtte have hertil. Hvis man eksempelvis skal skifte ofte mellem seng og sofa, kan det være en fordel at vælge en sovesofa, der let kan skiftes mellem, således det foregår nemt og hurtigt hver gang. Hvis en smart og innovativ sovesofa lyder som noget for dig, så er det muligt at læse mere om sovesofaer fra Innovation.