ONLY Kjoler 2016

ONLY Kjoler 2016

CTA-knap1

ONLY har et bredt udvalg af stilfult, feminint og super lækkert tøj, deres kjoler er bestemt ikke en untagelse. Hvad enten du leder efter en afslappet eller sporty hverdags kjole eller en kjoe der passer til enhver festlig begivenhed, såkan du være helt sikker på at ONLY har en du kan falde for.

ONLY Kjoler er stilfulde, elegante og har lækre detaljer der forhøjer komfort og udsende, så hvis dusynes at dine kjole trænger til en udskiftning, så kan jeg klart anbefale at du tager et kig på ONLYs udvalg. Det bedste ved d hele er dres priser, her kan alle nemlig følge med.

Du kan finde et bredt udvalg af lækre ONLY Kjoler og følge med i de nyeste og bedste tilbud her.

ONLY Kjoler – ONLTANO

Den første ONLY kjole jeg har fundeter modellen ONLY Kjoler“ONLTANO”, en kort sommerkjole med en samlet længde på 90 cm (str. 36).

Kjolen er løstsiddende og har lange ærmer, den er simpel, med lækre feminine detaljer. Kjolens v-udskæring på ryggen er super fin, her har du mulighed for at have en smal kæde, som en slags lukning samtidig med at den pynter og er en fin detalje. Men kæden er valgfri og kan tages af og på efter behov.

Kjolens yderste lag er transparent, hvilket giver den lethed og elegance.

Find kjoler fra ONLY og de bedste tilbud her!

ONLY Kjoler – ONLSHOULDER

Den anden kjole jeg har fundet er modellenONLY Kjoler “ONLSHOULDER”, en kort etuikjole med en samlet længde på 72 cm (str. s).

Kjolen er super elegant og simpel, udover stropperne der sidder over skuldrene, er den helt simpel og feminin. Den kan bruges til hverdag men er bestemt velegnet til festlige begivenheder, sammen med et par lækre stiletter og en fin taske.

Kjolen er tætsiddende og har et flot snit, der gør at kjolen sidder perfekt til kroppen.

En virkelig flot og feminin kjole!

Find kjoler fra ONLY og de bedste tilbud her!

ONLY Kjoler – ONLBARCA

Den sidste kjole jeg har fundet er modellen “ONLBARCA”, en kort etuikjole med en ONLY Kjolersamlet længde på 95 cm (str. s).

Kjolen har bredde stropper er tætsiddende og har et super flot snit der får den til at sidde perfekt. Det er en simpel kjole, der i hals og på bryst foran har et transparent blonde mønster, der virkelig er en feminin og flot detalje, som jeg virkelig godt kan lide.

Kjolen er velegnet til alt fra hverdag til festlige begivenheder, den er nemlig super nem at style til et lækkert outfit, der passer til enhver begivenhed.

Find kjoler fra ONLY og de bedste tilbud her!