Saint Tropez kjoler til kvinder 2016

Saint Tropez kjoler til kvinder 2016

CTA-knap1

Saint Tropez kjoler er smukke og klassiske i sit snit og design, og du kan være helt sikker på at finde en lækker kjole med et design der passer til lige netop det du søger.

Du kan finde et bredt udvalg af de absolut lækreste Saint Tropez kjoler på denne side!


Saint Tropez kjoler – Jerseykjole Grå

Den første kjole jeg har valgt fra Saint Tropez er en lækker knælang jerseykjole med Saint Tropez kjoleren samlet længde på 95 cm og trekvertærmer på 40 cm.

Kjolen er produceret af 95 % polyester og 5 % elasthan.

Jeg er helt vild med denne kjole, den er særdeles velegnet til hverdagsbrug og hjemmelig hygge. Den er super fin og jeg overvejer bestemt om min garderobe skal udvides med sådan en lækker sag.

Kjolen har et flot fald, der sidder super godt på enhver kvinde.

Køb kjoler fra Saint Tropez her!


Saint Tropez kjoler – Jerseykjole Sort

Den næste kjole jeg har fundet frem er også en lækker jerseykjole, denne kjole er dog Saint Tropez kjolerlidt kortere end den første jeg skrev om, den har nemlig en samlet længde på 95 cm og så har den bredde stropper.

Kjolen er produceret i 77 % polyester, 20 % viskose og 3 % elasthan, overmaterialet er lavet af 60 % bomuld og 40 % polyamid.

Kjolen har et simpelt og lækkert design samt et rigtig flot snit, der får kjolen til at sidde helt perfekt på kroppen.

Køb kjoler fra Saint Tropez her!


Saint Tropez kjoler – Sommerkjole

Den sidste kjole jeg har fundet er en smuk, knælang sommerkjole med en samlet Saint Tropez kjolerlængde på 102 cm og bredde stropper.

Kjolen er lavet af 100 % viskose.

Jeg kan rigtig godt lide den smukke vandfalds udskæring på denne kjole, samt dens smukke mønster på stoffet.

Kjolen er løstsiddende i sin pasform, den sidder perfekt på langt de fleste kvinder også passer den bare til enhver begivenhed, lige meget om det er en lidt mere festlig begivenhed eller hverdags brug.

Køb kjoler fra Saint Tropez her!