Hættetrøjer til kvinder 2016

Hættetrøjer til kvinder 2016

Hvem elsker ikke en lækker hættetrøje? Jeg tror at vi alle sammen ejer en hættetrøje i den ene eller anden form og der skal ikke være nogen tvivl om at det er super lækkert at trække i en oversize hættetrøje og se serier en søndag eftermiddag eller en smart model til et par lækre jeans

Mulighederne er mange med en lækker hættetrøje og derfor har jeg også fundet et lille udvalg til denne artikel, som i kan læse mere om herunder, ellers skal du være velkommen til at følge linket herunder, hvor der kan findes et langt bredere udvalg til super gode priser, så der skulle være en chance for at enhver kvind kan finde en favorit.
CTA-knap1

 


Gaastra hættetrøje – ROUGH SEAhættetrøjer til kvinder

Jeg Elsker denne model fra mærket Gaastra, den har et sporty look samt en virkelig flot pasform, som jeg er helt sikker på vil passe til nærmest enhver kvinde.

Denne model kan fås i fire farver, den grå, som ses her på billedet, der ud over findes den i hvid, lyserød samt navy blå, fire super lækre farver, som er meget alsidige.

Trøjen har løbegang i hætten og er lavet af 60 % bomuld og 40% polyester også har den en samlet længde på 62 cm samt en armelængde på 68 cm.

Køb hættetrøjer til kvinder her!


Nike hættetrøje – RALLY FUNNELhættetrøjer til kvinder

Den næste hættetrøje jeg har fundet frem er fra Nike, igen med et sporty udtryk som jeg virkelig godt kan lide.

Denne model har en super lækker krave, der giver trøjen lidt ekstra udtryk. Hætten har lige som den første model løbegang, den er produceret i 83% bomuld og 17 % polyester. Trøjen har en samlet længde på 57 cm og en armelængde på 63 cm.

Trøjen kan fås i blå, grå og den sorte, som kan ses her på billedet.

Køb hættetrøjer til kvinder her!


Ivy Park hættetrøjer til kvinderhættetrøjer til kvinder

Den sidste trøje jeg har fundet frem er fra Ivy Park, som de to foregående modellen er denne selvfølgelig også sporty, denne model er dog mere oversized, hvilket jeg selv er meget stor fan af.

Trøjen her kan fås i mørk grå og lys grå, som på billedet, den er produceret af 94 % bomuld og 6 % polyester også har den en samlet længde på 64 cm samt en armelængde på 72 cm.

Jeg kan rigtig godt lide denne model og jeg er helt sikker på at den vil være perfekt til en tur i fitness eller bare en eftermiddag på sofaen.

Køb hættetrøjer til kvinder her!